International Call (catalan)

No esperis que sigui massa tard

Convocatòria internacional d’accions descentralitzades per Köpi Wagenplatz, Rigaer 94 & Potse. 15.5 &16.5

Un atac a les nostres estructures i idees
A mesura que el capitalisme global experimenta una crisi de funcionament i legitimitat, els estats revengistes i reaccionaris intenten reforçar les seves amenaçades posicions de poder tractant d’eliminar les àrees de resistència en la seva agenda. Des de les lleis i propostes antiprotesta i propolicials a Grècia, el Regne Unit i França fins a la demonització del moviment anarquista i antifeixista als Estats Units; els governs de tot el món s’esforcen per limitar el mal causat a la seva projectada legitimitat moral i eliminar qualsevol amenaça a la seva omnipotència. Com els espais autònoms són una de les manifestacions físiques més evidents de la nostra política, on les idees emancipadores es realitzen, es posen en pràctica i es propaguen a la societat en general, aquests espais s’han convertit en objectius obvis. Això es veu reforçat per la pandèmia del corona, que tant distreu com justifica el creixent de l’autoritarisme. L’últim any hem estat testimonis d’una onada de desallotjaments a tot el món, doncs, els governs intenten privar-nos dels espais des dels quals el moviment creix i és capaç d’organitzar-se millor.

En poc temps s’han perdut molts projectes, des de Koukaki a Atenes, fins a Liebig34 a Berlín. I en altres països la gent es veu obligada a fer política sense espais, o a buscar contínuament nous espais, sense poder fer arrels. Encara que les situacions i les estratègies varien, els problemes als quals ens enfrontem per a mantenir els nostres espais, desenvolupar el nostre moviment i lluitar per les nostres idees polítiques són comunes. Les motivacions polítiques de l’Estat per a desallotjar-los o intentar destruir les nostres estructures i, per tant, les nostres idees, continuen sent les mateixes. Per tant, veiem la importància de connectar aquestes lluites per a compartir experiències, aprendre i donar-nos suport mútuament a través d’una xarxa internacional basada en la solidaritat enfront aquest atac que, encara que amb característiques variades, té en el seu nucli el mateix propòsit i objectius.

Solidaritat internacional
No veiem fronteres en les nostres activitats i motivacions polítiques, especialment en el context de l’ajuda mútua i la solidaritat. Per tant, busquem una xarxa de pràctica connectada globalment, que ens empoderi a nosaltres i a les nostres lluites per a mantenir les nostres estructures autònomes i auto-organitzades vives i presents en l’esfera pública, on puguem aprendre les unes de les altres i desenvolupar estratègies i tàctiques comunes en la lluita per les nostres idees i espais.
Som conscients que aquesta resistència no pot donar-se de manera individual, o venir d’uns pocs llocs selectes mentre l’estat intenta crear una divisió més àmplia del moviment antagonista a nivell global. Per això, veiem la importància de mobilitzar-nos a nivell mundial i de trobar punts comuns en les nostres lluites. Ens oposem a qualsevol forma d’opressió o amenaça de destrucció de les nostres lluites i estructures, que van ser creades des de zero a partir dels nostres procediments i idees polítiques.
La solidaritat internacional és una eina important en la lluita, que pot contribuir estratègicament a la resistència de les nostres idees col·lectives i rebels en la societat, contra aquests règims autoritaris. Per això, social i políticament és important continuar connectant internacionalment i lluitant per tots els mitjans contra allò que pretén oprimir-nos a nosaltres i a les nostres idees.

Dies d’acció internacional 15.05/16.05.21

Convoquem 2 dies d’accions descentralitzades, per a compartir un moment col·lectiu més enllà de les fronteres en una lluita empoderadora als carrers, recuperant l’esfera pública per a la nostra política des de baix i formes d’autoorganització.
Davant l’imminent desallotjament de Köpi Wagenplatz i Potse, realitzem una crida internacional per als dies 15 i 16 de maig, per a contraatacar i intervenir en l’agenda política de l’Estat. Per a nosaltres mai hi ha un moment legítim per a desallotjar un espai. Un desallotjament és una eina tàctica d’atac que s’utilitza contra els grups i comunitats marginalitzades, el moviment antagonista més ampli i les nostres idees rebels.
Aquests dies no són només per a reaccionar, sinó per a atacar els fonaments del sistema polític i de justícia*, crear col·lectivament més espais i treure les nostres lluites i idees al carrer, sent creatius amb qualsevol mitjà.

Unim-nos en aquesta lluita i acabem amb qualsevol forma d’opressió i repressió a la qual ens enfrontem en la nostra vida diària, en aquesta asfixiada metròpolis i fora d’ella!

demonstration – 15.05.2021 – 8:30 pm – Gendarmenmarkt

manifestation – 16.05.2021 – from 1 pm – in front of Køpi

German version; Hebrew version ; english version ; spanish version